Revalideren na een operatie of ongeluk

 

Revalidatie – herstel na een operatie

Revalidatie is een belangrijk onderdeel van ons werk. In onze praktijk helpen we veel mensen om te revalideren na een blessure. Of om te herstellen van een operatie of ongeluk. Vaak gaat het om een kruisband, hernia. Of het herstellen na een enkeloperatie. Ook zie je bij ons veel mensen die een nieuwe heup of nieuwe knie hebben gekregen en daarmee aan de slag moeten.

Als je bij ons komt revalideren, volg je een oefenprogramma, vaak in kleine groepen. De behandeling is gericht op een voorspoedig herstel, waarbij we ons volledig richten op de blessure. Een enkele behandeling kan soms meerdere uren in beslag nemen als de aandoening daar om vraagt.

Als je bij ons komt revalideren, volg je een oefenprogramma, vaak in kleine groepen

Fysiotherapie

SPORTFysio

SHOCKWAVe

PNE

Hydrotherapie

Andullatietherapie

echografie

revalidatie

Handbalvereniging Oosting E&O

“Revalideren gaat met ups en downs. Juist wanneer het tegen zit, staat het team van EMFysio voor ons klaar. Niet alleen met fysieke behandelingen, maar ook met mentale ondersteuning. Vooral het mentale aspect wordt enorm onderschat.”

Frans

“Een prettig team met persoonlijke aandacht voor iedereen.”

Collega fysiotherapeut

 “Samen een doel bepalen door individueel advies, hands-on behandeling en een oefenprogramma op maat.”

Harwin de Jonge

“Bij mijn missie om 100 kilo af te vallen, had ik mij geen beter begeleidingsteam kunnen wensen. Persooonlijke aandacht, deskundig en eerlijk. Dat is EMFysio voor mij.”

Lois Abbingh

“Altijd tijd voor behandeling, een leuk praatje en keihard trainen! Perfect voor mijn drukke planning."

Rowen

“Revalideren, plezier en gezelligheid gaan bij EMFysio hand in hand."

Judith

“Ik kon helemaal niets meer met mijn schouder, was zelfs bang voor een frozen shoulder, maar Maurice heeft me er in een paar weken weer bovenop geholpen"

}

openingstijden

Ma:  8:30 - 22:00 uur
Di:  8:30 - 22:00 uur
Wo:  8:30 - 22:00 uur
Do:  8:30 - 22:00 uur
Vrij:  8:30 - 22:00 uur
Za:  op afspraak

N

tarieven

EMFysio heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Neem voor vragen over vergoedingen voor fysiotherapie contact op met je zorgverzekeraar.