pijnloze methode om klachten te bestrijden

Andullatietherapie

Nieuwe en innovatieve behandelmethode
Naast de reguliere behandelmethoden kijken we ook regelmatig naar nieuwe en innovatieve behandelingen. Een daarvan is andullatietherapie. Dat is een moderne, pijnloze methode om pijn te bestrijden. Daarbij werken we met een speciaal ontwikkeld andullatiematras waar je als patiënt op gaat liggen. Bij deze therapie ervaar je tijdens de massagesessies met andullatie warmte en masserende trillingen door je hele lichaam. Een behandeling duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Veel klachten, ook bij langdurige aandoeningen, kunnen door deze therapie worden verzacht.

Bij deze therapie ervaar je tijdens de massagesessies met andullatie warmte en masserende trillingen door je hele lichaam

Fysiotherapie

SPORTFysio

SHOCKWAVe

PNE

Hydrotherapie

Andullatietherapie

echografie

revalidatie

Handbalvereniging Oosting E&O

“Revalideren gaat met ups en downs. Juist wanneer het tegen zit, staat het team van EMFysio voor ons klaar. Niet alleen met fysieke behandelingen, maar ook met mentale ondersteuning. Vooral het mentale aspect wordt enorm onderschat.”

Frans

“Een prettig team met persoonlijke aandacht voor iedereen.”

Collega fysiotherapeut

 “Samen een doel bepalen door individueel advies, hands-on behandeling en een oefenprogramma op maat.”

Harwin de Jonge

“Bij mijn missie om 100 kilo af te vallen, had ik mij geen beter begeleidingsteam kunnen wensen. Persooonlijke aandacht, deskundig en eerlijk. Dat is EMFysio voor mij.”

Lois Abbingh

“Altijd tijd voor behandeling, een leuk praatje en keihard trainen! Perfect voor mijn drukke planning."

Rowen

“Revalideren, plezier en gezelligheid gaan bij EMFysio hand in hand."

Judith

“Ik kon helemaal niets meer met mijn schouder, was zelfs bang voor een frozen shoulder, maar Maurice heeft me er in een paar weken weer bovenop geholpen"

}

openingstijden

Ma:  8:30 - 22:00 uur
Di:  8:30 - 22:00 uur
Wo:  8:30 - 22:00 uur
Do:  8:30 - 22:00 uur
Vrij:  8:30 - 22:00 uur
Za:  op afspraak

N

tarieven

EMFysio heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Neem voor vragen over vergoedingen voor fysiotherapie contact op met je zorgverzekeraar.