Sneller van je klachten AF

fysiotherapie

Fysiotherapie: Hoe eerder je van je klachten af bent, hoe beter.
Als fysiotherapeut moet je altijd maatwerk leveren, vinden wij. Snel de juiste diagnose stellen en daar een persoonlijk behandelplan op afstemmen. We hopen dan in korte tijd snel resultaten te zien. Heb je klachten? Dan willen we na een aantal behandelingen zien dat er echt een duidelijke verbetering te zien is. Ons doel is dat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat kun je van ons verwachten?
In ieder geval een duidelijk en eerlijk advies over je klachten en behandelmogelijkheden. Verder krijg je alle begeleiding en behandelingen die nodig zijn om je te helpen. Onze behandelingen zijn erop gericht om stoornissen in houding en beweging snel en effectief aan te pakken. Daarbij werken we als dat nodig mocht zijn samen met verschillende ziekenhuizen en (sport)artsen.

Onze fysiotherapie behandelingen zijn erop gericht om stoornissen in houding en beweging snel en effectief aan te pakken

Fysiotherapie

SPORTFysio

SHOCKWAVe

PNE

Hydrotherapie

Andullatietherapie

echografie

revalidatie

Handbalvereniging Oosting E&O

“Revalideren gaat met ups en downs. Juist wanneer het tegen zit, staat het team van EMFysio voor ons klaar. Niet alleen met fysieke behandelingen, maar ook met mentale ondersteuning. Vooral het mentale aspect wordt enorm onderschat.”

Frans

“Een prettig team met persoonlijke aandacht voor iedereen.”

Collega fysiotherapeut

 “Samen een doel bepalen door individueel advies, hands-on behandeling en een oefenprogramma op maat.”

Harwin de Jonge

“Bij mijn missie om 100 kilo af te vallen, had ik mij geen beter begeleidingsteam kunnen wensen. Persooonlijke aandacht, deskundig en eerlijk. Dat is EMFysio voor mij.”

Lois Abbingh

“Altijd tijd voor behandeling, een leuk praatje en keihard trainen! Perfect voor mijn drukke planning."

Rowen

“Revalideren, plezier en gezelligheid gaan bij EMFysio hand in hand."

Judith

“Ik kon helemaal niets meer met mijn schouder, was zelfs bang voor een frozen shoulder, maar Maurice heeft me er in een paar weken weer bovenop geholpen"

}

openingstijden

Ma:  8:30 - 22:00 uur
Di:  8:30 - 22:00 uur
Wo:  8:30 - 22:00 uur
Do:  8:30 - 22:00 uur
Vrij:  8:30 - 22:00 uur
Za:  op afspraak

N

tarieven

EMFysio heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Neem voor vragen over vergoedingen voor fysiotherapie contact op met je zorgverzekeraar.